n
 
HOME VINDECAREA PRIN GANDIRE REINCARNAREA DEZINTOXICARE RETETE TRADITIONALE CONTACT VOLUMUL I
 
 
CUPRINS
 
Acrostih Regatul Meu
Omagiu Printesei de Lumina
Acrostih De Dincolo De Sine
Rugaciune
Cuvant despre Valeriu Popa
Vindecarea prin gandire
Reincarnarea
Moartea si viata de dincolo
Regim de dezintoxicare
Apa vietii
Cinci alimente miraculoase
Cura cu aloe
Terapia cu tarate
Beneficiile vinurilor medicinale
Zaharul invertit
Retete traditionale
Visul nostru
FORUM
 
 
 
VISUL NOSTRU
– Proiect de viitor –
 
In urma cu mai multi ani (sa fi fost prin 2000), citeam impreuna cu sotia mea Raluca (Veve) – Dumnezeu s-o ocrotesca vesnic, mai multe carti referitoare la spiritul si sufletul omului, la remediile naturale in ceea ce priveste vindecarea bolilor.
Atunci, ne-am dat seama ca fiecare din cartile citite contin informatii vitale pentru o abordare corecta a destinului omenesc. Acestea ar trebui puse cap la cap si intarite printr-o exemplificare adecvata, la care sa se adauge cercetarea stiintifica a anumitor fenomene si poate o abordare din unghiuri noi a existentei noastre.
Asa s-a nascut ideea de a scrie o carte:
 • care sa-i convinga pe cei ce sovaie ca aceasta viata pe care o traim este doar o picatura ( cred ca o picatura este mult spus) din destinul evolutiv al omului;
 • care sa certifice puterea miraculoasa a vindecarilor prin credinta;
 • care sa incerce sa-i aduca pe oameni pe calea credintei (pe cei ce ezita sau se indoiesc);
 • care sa demonstreze ca remediile naturale (acolo unde sunt oportune si corect aplicate) sunt cele mai eficiente pentru om luat in ansamblul sau (spirit, suflet, corp fizic);
 • care sa convinga ca Dumnezeu exista.
 • Iata un proiect de viitor “ambitios”, mai corect spus un vis, care cu ajutorul Bunului Dumnezeu speram noi ca in 5-7 ani, poate chiar mai curand sa devina realitate.
  Cand spun noi (in prezent) ma refer in primul rand la fiintele superioare care ne inspira permanent, la Omul de Lumina Valeriu Popa pe care-l putem numi artizanul volumului editat acum si initiatorul primului volum omagial “Daruim Lumina si Iubire pentru vindecarea sufletului si a trupului” si nu in ultimul rand la ingerasul de lumina Raluca (Veve) care a participat continuu la conturarea cartilor mai sus amintite si sunt convins ca ne va ajuta si inspira si pe viitor.
  Cred ca va fi foarte fericita sa ducem la bun sfarsit acest vis al nostru pe care ea nu a avut timp sa-l materializeze in scurta-i viata aici pe Pamant.
  Sper, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ca si pentru aceasta viitoare carte, sa pot asigura finantarea ei, astfel incat sa se poata oferi gratuit semenilor nostri ca si primele doua volume.
  Consider vital acest aspect, pentru ca traim intr-o tara frumoasa si bogata dar cu un popor in general sarac, care nu-si permite sa plateasca accesul la informatie.
  Incercam si ma refer in primul rand la d-na Sanda Stefan, care este un adevarat discipol al lui Valeriu Popa, sa continuam astfel ideea de intrajutorare a semenilor fara nici un interes material, idee proprie lui Valeriu Popa, idee dupa care si-a ghidat intreaga sa existenta aici pe Pamant.
  D-na Sanda Stefan a avut sansa de a fi 12 ani de zile alaturi de Valeriu Popa, acumuland astfel un bagaj bogat de cunostiinte in ceea ce priveste vindecarea pe cai naturiste, sau mai bine zis spiritualnaturiste.
  Ca un veritabil continuator al lui Valeriu Popa, d-na Sanda Stefan impartaseste aceasta cunoastere in mod gratuit tuturor celor interesati si poate fi contactata la tel. 0745 153 875 de luni pana vineri intre orele 10.30-20.30.
  Repet, toate discutiile pe aceasta tema, toate sfaturile pe care vi le poate oferi in cadrul unor intalniri fixate de comun acord sunt gratuite.
  Dansa a ales cu hotarare acest mod de viata, alocand mare parte din timp sfatuirii si indrumarii celor aflati in suferinta in mod complet dezinteresat, urmand cu daruire modelul de viata Valeriu Popa. Pentru ca cineva trebuie sa aiba grija si de cei fara posibilitati materiale.
  Revenind la proiectul nostru de viitor, ne aflam in stadiul in care stim titlul si cam ce trebuie sa cuprinda cartea, dar volumul de munca este foarte mare, si implicit termenul estimat pentru lansarea acesteia este de mai multi ani.
  Mai pot afirma ca, doar evenimente de forta majora ne pot opri din realizarea acestui vis.
  Dar, cu credinta in Dumnezeu si cu sprijinul fiintelor de lumina mult iubite, Valeriu Popa, Raluca Dumitrache (Veve) si al altora carora le multumim din suflet, trebuie sa reusim.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin.
  Cezar Dumitrache
   
   
   
  Salon de masaj si cursuri de calificare Santamia Horoscop