n
DARUIM LUMINA SI IUBIRE
pentru vindecarea sufletului si a trupului
 
Regimuri concepute de Valeriu Popa
 
Este bine ca aceste regimuri sa fie facute sub supravegherea unui specialist, mai ales postul cu apa distilata, pentru ca pe parcursul lor apar fenomene inexplicabile pentru cei care nu au cunostinte despre crizele de eliminare a toxinelor pentru vindecarea organismului (ameteli, furunculoza, alte eliminari prin piele, stari de voma, inchiderea la culoare a urinei, crize la organele bolnave si altele).
Aceste regimuri medicament, vin in ajutorul celor suferinzi impulsionandu-i si pe cei sanatosi sa se apere de boala. Ele reprezinta un indemn spre a ne apropia de natura, de a ne adapta unui nou mod de viata -cel naturist- si de a renunta la vechile obisnuinte.
Cei care sincer vor sa obtina rezultate favorabile in prevenirea si redobandirea echilibrata a sanatatii, trebuie sa respecte urmatoarele:
- Nu trebuie sa mai fumeze nici bolnavul, nici membri familiei sau cei care ingrijesc pacientul.
- Nu trebuie sa consume intoxicante.
- Nu trebuie sa consume alcool.
- Trebuie sa aiba dantura buna, altfel nu pot mesteca bine alimentele crude; digestia incepe de la privit, miros, auz si apoi, printr-o mestecare corecta alimentele trebuie baute, lichidele mancate; fiecare bol alimentar, trebuie mestecat de 30-50 de ori. Deci, nu uitati: stomacul nu are dinti!
- Trebuie sa se doarma natural, nu cu tranchilizante.
- Trebuie sa se invete sa se respire, sa se lucreze si sa se locuiasca in aer neviciat.(Evitati sa va desfasurati activitatea in birouri in care se fumeaza).
- Miscarea este viata.
- Evitati sedentarismul si statul orelor in pat in afara orelor de somn.
- Somnul cel mai odihnitor este intre 20.00 si 1.00 noaptea.
- Evitati lucrarile de orice fel si mai ales discutiile negative in timpul mesei.
- Trebuie sa se practice automasajul, autopresopunctura (nu masajul).
Masajul poate fi folosit in cazuri extreme cand bolnavul nu-l poate practica si de persoane compatibile cu el.(Se incearca mai multe persoane si se va alege cea in urma careia bolnavul se simte cel mai bine).
Acestea sunt doar cateva din sfaturile pe care ni le reamintea zilnic Valeriu Popa.
Regimurile recomandate de Valeriu Popa, pe care le voi descrie mai jos, se fac in cure de 45 de zile.